Om mig

Mit navn er Jytte Jensen og jeg bor i Sorø, sammen med min lillebitte familie.
Mit kontor ligger også i Sorø og jeg er så heldig, at jeg kan spadsere fra mit hjem og på arbejde på 20 minutter. Så det benytter jeg mig ofte af.

Kontoret ligger i Behandlerhuzet på Nørrevej 3 – og her er selvfølgelig internet, så jeg arbejder også online. Det gik fint under Corona og jeg har holdt ved de online metoder fordi de virker ligeså godt som når vi sidder fysisk overfor hinanden.

Før jeg blev færdiguddannet som coach, havde jeg ansvaret for økonomi og personale, samt kunder og afvikling af logistik i en mellemstor virksomhed. Her fik jeg udfordret mig selv på samspillet mellem mennesker og jeg lærte hvordan kommunikation med andre og min indre dialog, har afsmitning på livs- og arbejdsglæde.

Det var bare ikke helt nok. Det fik jeg at føle på egen krop, da jeg i 2017 gik ned med stress med et brag. Og jeg havde ikke set det komme, for jeg vidste jo godt, hvordan jeg skulle håndtere det dér stress. Troede jeg. Det var en hård kamel at sluge at jeg havde taget fejl. Men det havde jeg altså. Heldigvis er det muligt at komme ud af det igen – og så har man jo gjort sig dén erfaring…

Symptomer på stress
Symptomer på stress

Uddannelse til coach

Jeg var egentlig gået i gang med at uddanne mig til coach allerede i 2013; men efter jeg selv gik ned med stress, blev det vigtigt at gøre uddannelsen færdig og skifte spor i mit arbejdsliv. At lægge puslespil og jonglere mange logistik-bolde var sjovt – men det var ikke vigtigt – og jeg ville have et arbejde, der giver mening. Hvor jeg hjælper mennesker og ikke bare flytter rundt med tal i et excel-ark.

Efterhånden som jeg dykkede ned i kommunikation og coaching, gik det op for mig, at det ikke helt er nok at være god til at kommunikere på en ordentlig og respektfuld måde. Det er også vigtigt at vide noget om, hvorfor mennesker maler sig ind i et hjørne de ikke selv kan komme ud fra. Som jeg selv gjorde tilbage i 2017.

Det som jeg gerne vil give videre til dig er:

  • At du kan klare modgang og være der for andre og dig selv.
  • At du kan foretage de nødvendige forandringer som virker for dig.
  • At du ved, hvordan du sørger for glæde og begejstring i dit liv.
  • At give dig de redskaber som skal til for at du er bevidst om dine mønstre.
  • At ruste dig til at stå på egne ben.

 

Vil du vide mere, så kontakt mig på mobil 2058 1442 eller send en mail til info@jyttescoaching.dk