Walk & Talk

Gå en tur sammen – ordet er frit.

Walk & Talk – og vær stille

Kender du det at det er svært at gøre sætninger færdige, fordi en samtale bliver så intens? Eller fordi ens samtalemakker er så koncentreret, at de egentlig stirrer?

Eller det er vigtige samtaler, men de kan være så tunge at tage, så det ikke bliver gjort…. Og så får de ting lov til at fylde mere, end de egentlig fortjener..

Andre gange kan det være, at det er svært at samle tankerne, fordi der er for mange af dem på én gang, og de ligesom kæmper om pladsen…

Vi har alle sammen brug for nogen at tale med – om det, der lige er i gang i en selv, eller for at få helt nye input fra andre mennesker.

Det er ikke alle, der har en hund at gå tur med – og hunde stiller som regel heller ikke de spørgsmål, der får dig til at tænke videre end hvad du kan på egen hånd…

En gåtur et rart sted, gør tingene nemmere at tale om.

Symptomer på stress
Symptomer på stress

En gåtur, et rart sted, gør tingene nemmere at tale om.

Der er ikke nogen, der stirrer på dig, mens du taler og du bliver ikke bliver distraheret af andre, mens du taler.

For nogle mennesker er det nemmere at lytte ordentligt efter, når de bevæger sig i roligt tempo.

Derfor laver jeg gåtursdialoger enten 1:1 eller i små grupper på 3+mig – der kan nemlig være 4 personer i min lille bil.

Emnet er frit fra gang til gang og jeg sørger for, at alle bliver hørt og får taletid. Samtidig er der indlagt stille-tid, hvilket betyder at vi alle sammen tier stille samtidig og blot reflekterer over emnet og dialogen; mens vi nyder gåturen.

Vi mødes hos mig og kører til den smukke og rolige Store Bøgeskov, hvor gåturen er på ca 90 minutter alt efter vejret og hvor langt vi kan gå.

Det koster 125,- incl. moms at deltage, som overføres på mobilepay inden vi starter bilen.

Det hele tager ca. 2 timer og du kommer hjem med fornyet energi, tanker, der er sat på plads igen og dejlig træt og frisk i kroppen fordi du har gjort noget godt for dig selv.

En gåtur kan få clearet dit hoved, uanset om det er alene, med hunden, en veninde eller mig.