Sådan foregår forebyggelse af stress

For erhverv

 

MINDstrain har også udviklet en effektiv metode til at forebygge mod stress, som virksomheder oplever giver deres medarbejdere højere trivsel.

MYstrain e-læringsforløb

Den hedder MYstrain og er et e-læringsforløb , som den enkelte medarbejder har adgang til og kan sætte sig og se/læse, når det passer ind i dagsprogrammet. Det består af 20 små moduler med praktiske forklaringer og hjerneøvelser, man kan gøre i det omfang, man synes, det giver mening.

Der er også baggrundsviden i modulerne, bl.a om hvordan hjernen virker osv.

Symptomer på stress
MINDstrain workshop

MINDstrain Workshop

 

Hvis man ikke synes, e-læring passer til ens virksomhed, så kan man bruge en MINDstrain workshop i stedet for.

Den tilpasses din virksomhed og holdes i virksomhedens lokaler. Nogle har valgt at bruge workshoppen som indslag til en medarbejderdag/strategidag.

Denne MINDstrain workshop tilpasses også til virksomheden og dennes medarbejderes behov. 

MINDstrain spillet

 

Der er også et spil som er udviklet sammen med Workz. Det har 2 formål:

  • Det kan anvendes som en introduktion til MINDstrain-metoden
  • Det kan anvendes som opsamling på e-læringsforløbet MYstrain.

Det kan gennemføres i grupper af 4-8 personer. Og det gennemføres på 1,5-3 timer afhængig af, hvor mange runder, der spilles. Det er bygget op om flere personaer, der har forskellige udfordringer både i arbejdslivet og i privatlivet. I grupperne skal der så hjælpes med at håndtere de forskellige udfordringer vha. MINDstrain-metoden.

MINDstrain

Vil du vide mere?

 

Vil du høre mere om disse former for forebyggelser, er du velkommen til at kontakte mig på mobil 2058 1442 eller send en mail til jytteskontor@gmail.com 

Foregår behandlingen som privatperson?

Er du privatperson, der ønsker hjælp, så læs med her.

 

Hvordan MINDstrain hjalp Nikolaj

  

”At Mindstrain virker over al forventning, har jeg konstateret i efteråret 2019, hvor 3 af mine nærmeste er faldet som fluer pga. alvorlig, langvarig sygdom. Det har været forfærdelige måneder, med sorg, tristhed, magtesløshed, følelsesmæssige rutsjeture – men pga. Mindstrain har jeg fået min nattesøvn og derfor været i stand til at håndtere alle de tanker og følelser, der er kommet væltende i en lind strøm fordi livet nu engang tog den drejning, det gjorde. Og jeg har opdaget at især de pauser, jeg holder med vilje, gør mig i stand til at tage tingene som de kommer, en dag af gangen.”