Sådan foregår forebyggelse af stress

For private

Hvis man ikke er gået ned med stress, kan man forebygge.

Man kan f.eks. bruge MINDstrains e-læringsforløb eller et MINDstrain-forløb.

Men hvis man allerede ved, hvor det er, ens stress-punkter er eller hvilke situationer de opstår i, så har jeg forskellige ting, der kan sættes i værk for at blive bedre til hvad man kan gøre for at undgå stress. Hvor MINDstrain er metoden til at håndtere tankerne om ens tanker, så er denne her forebyggelse mere at se som en liste, man kan plukke af, for at gøre tingene på en måde, der er bedre for en.

En af tingene er, at det er vigtigt at man får øvet sig i nogle helt konkrete færdigheder i forhold til at kommunikere klart og tydeligt og stadig med respekt for alle parter, både sig selv og dem, der tales med. Og det handler i høj grad om at turde sige til og fra og at slå den indre perfektionist fra.

Og så vide, hvad man kan sætte i stedet for.

 

Symptomer på stress
Stresshåndtering | Jyttes Coaching

Hvornår føler man sig stresset? 

På hjemmebanen, i familiens skød er det en ting, mange synes er megasvært kl 16:45 når alle er sultne, der var kø i butikken, trafikken var elendig og alle er trætte og maden ikke engang er færdig endnu.

En del af de mødre, der har siddet i coachingstolen hos mig, har haft store frustrationer over at deres hverdagseftermiddage var kaotiske og stressende. Lige meget hvor stærkt de har løbet for at få enderne til at nå sammen, kunne de ikke løbe stærkt nok. Uanset om de er single-mødre eller har partnere, de bor sammen med.

Andre klienter har haft andre udfordringer end ulvetimen eller familien; f.eks. at de ikke havde tid nok til sig selv eller var trætte af at havde en følelse af at være ”grund-mugne” og mellemfornøjede og at deres sindstilstand simpelthen spærrede for at de kunne slappe af og være mere i flow.

Det er ikke one-size-fits-all 

Vi taler derfor om, hvor det er de synes, kæden hopper af – og så hjælper jeg dem med at få overblikket tilbage og lave en ny plan for hvordan de gerne vil have situationen skal være – og så går de ud og prøver planen af.

Det lyder måske for nemt, for det kan alle jo tænke sig til. Men det ER ikke nemt, for så havde du jo gjort det selv.

Og det er forskellige planer, der er brug for, jeg har ikke en one-size-fits-all. Så alt efter, hvad det er, der spænder ben for dig, så er det dét, vi tager udgangspunkt i og retter op på sammen.

Vi starter med stressforebyggelse, når du beslutter dig for at en stress-situation skal holde op med at være stressende. Dvs. at du har fundet ud af, at der er noget, der driller og at du gerne vil lave det om til noget, der virker bedre end det, du har. For indtil da, sker der ikke mere.

Forebyggelse af stress | Jyttes Coaching
Lær mig at kende

Når vi går i gang

Du kontakter mig og vi har en afklarende samtale om, hvad det er, du har brug for hjælp til og hvad jeg kan hjælpe med. Hvis du vælger at starte et forløb, aftaler vi en tid for vores første session og jeg bekræfter den via sms. Jeg sender dig også dokumenter om aftalen og fortrolighed og en faktura. Og så er vi i gang. 

Alt efter hvad det er, der er din udfordring, kan der gå mellem 1-2-3 uger mellem hver session. Du laver nemlig selv det egentlige arbejde; og det sker faktisk mellem sessionerne.

Hos mig får du på hver session et overblik over din udfordring og helt konkrete opgaver, du skal gøre.

Vi måler ind på hver session i forhold til om du er på rette vej mod dit mål. For det skal jo justeres løbende, så det passer med de erfaringer du gør dig undervejs.

Priser på MINDstrain forløb

MINDstrain-forløb med 5×1 time

DKK 7.500,- inkl. moms.

 

***

Vil du vide mere, så kontakt mig på mobil 2058 1442 eller send en mail til jytteskontor@gmail.com

Foregår behandlingen via dit firma?

Har dit firma et firmaaftale, så læs med her.

 

Hvordan MINDstrain hjalp Nikolaj

  

”At Mindstrain virker over al forventning, har jeg konstateret i efteråret 2019, hvor 3 af mine nærmeste er faldet som fluer pga. alvorlig, langvarig sygdom. Det har været forfærdelige måneder, med sorg, tristhed, magtesløshed, følelsesmæssige rutsjeture – men pga. Mindstrain har jeg fået min nattesøvn og derfor været i stand til at håndtere alle de tanker og følelser, der er kommet væltende i en lind strøm fordi livet nu engang tog den drejning, det gjorde. Og jeg har opdaget at især de pauser, jeg holder med vilje, gør mig i stand til at tage tingene som de kommer, en dag af gangen.”