Sådan foregår stresshåndtering

For erhverv

Hvis der er eksisterende firma-aftale:

Hvis der er en firma-aftale i forvejen mellem os, har vi allerede aftalt, om medarbejderne selv kan aktivere en indledende samtale, eller om den skal startes af en leder.

Jeg taler kort med den stressramte og klarlægger, om der er tale om stress, eller om det er noget andet end MINDstrain, der skal til for at hjælpe.

Denne information ryger i krypteret form tilbage til firmaet; dvs. at der kommer en melding om ”ja, MINDstrain kan bruges i dette tilfælde” eller ”nej, MINDstrain er ikke det rette værktøj til dette tilfælde”.

Der står selvfølgelig ikke noget om, at ”Medarbejder xx har en depression pga sygdom i familien og derfor skal han tale med en psykiater i stedet for mig” eller ”medarbejder xx er stresset pga arbejdspres og MINDstrain er det rigtige værktøj”.

Så aftaler klient og jeg en tid for vores første samtale og så er vi i gang. Dette sker i løbet af den første uge fra jeg er blevet aktiveret af firma eller medarbejder.

Der sendes faktura ved opstart af hvert forløb; og det kan man se mere om i selve firmaaftalen.

Symptomer på stress
MINDstrain forløb

Når et forløb sættes i gang

 

Nogle medarbejdere vil gerne have forløbet på deres arbejdsplads og det gør jeg gerne; andre vil til mit kontor eller have forløbet online – det retter vi til, som det nu passer den enkelte og selvfølgelig også køreafstanden.

Hvis der er tale om en firma-aftale med mange medarbejdere i forløb, bliver der lavet en anonymiseret rapport hvor det kan ses hvor længe et forløb har varet og hvad der måles ind på i forhold til PSS-skalaen igennem sessionerne. Dette sker ikke, hvis der kun er få medarbejdere i firmaet, for så er de jo ikke anonyme længere.

Enkeltstående hjælp eller ingen eksisterende firmaaftale

 

Man kan også bruge mig, hvis man kun har en enkelt medarbejder, der er ramt. Så taler jeg kort med vedkommende og afdækker om det er stresshåndtering, der skal til.

Hvis det er, aftales tid for forløb og så ryger der en melding tilbage til firmaet om at vi går i gang; og faktura sendes for forløb. Der kommer en færdigmelding når forløbet er endt; men ikke noget om, hvad medarbejderen har fortalt eller målt sig ind på mht. PSS-skalaen.

MINDstrain e-læringsprogram

Priser på MINDstrain forløb

MINDstrain forløb med 5×1 time

DKK 6.000,- ekskl. moms
DKK 7.500,- inkl. moms

Større firmaaftaler aftales individuelt, kontakt mig for pris. 

***

Vil du vide mere, så kontakt mig på mobil 2058 1442 eller send en mail til info@jyttescoaching.dk

Foregår behandlingen som privatperson

Er du privatperson, der ønsker hjælp, så læs med her.

 

Hvordan MINDstrain hjalp Nikolaj

  

”At Mindstrain virker over al forventning, har jeg konstateret i efteråret 2019, hvor 3 af mine nærmeste er faldet som fluer pga. alvorlig, langvarig sygdom. Det har været forfærdelige måneder, med sorg, tristhed, magtesløshed, følelsesmæssige rutsjeture – men pga. Mindstrain har jeg fået min nattesøvn og derfor været i stand til at håndtere alle de tanker og følelser, der er kommet væltende i en lind strøm fordi livet nu engang tog den drejning, det gjorde. Og jeg har opdaget at især de pauser, jeg holder med vilje, gør mig i stand til at tage tingene som de kommer, en dag af gangen.”