I det sekund, du opdager, at du kan holde tænkepause uanset hvor du er – da har du gjort dig selv og især din hjerne en kæmpetjeneste.

Selv bruger jeg min daglige gåtur til at stoppe op mentalt og lige tjekke ind på indersiden og mærke efter.

Jeg ved godt, at ikke alle synes, de har den mulighed at tage en hel time ud af dagen for at få en tur. Det er min påstand at det har langt de fleste. Men man er nødt til at opdage, hvilke ting man kan tage den tid fra. Hos mig er det onlinetid, der bliver taget i brug til en gåtur.

MINDstrain

Når du er i Pauseophold hos mig, går vi bl.a. en tur hvor jeg lærer dig at lade op og tjekke ind hos dig selv. Det tager ca. en time at lære teknikken og så er du klar til at kunne selv. For coaching handler om, at du skal kunne selv, når du har fundet ud af, hvad det er, du gerne vil.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere.