… Det er kun gryderetter, der har godt af at koge sammen over længere tid, og til det kan man bruge en stegeso, der er beregnet til præcis dét.

Vores hjerner er ikke bygget til at skulle koge på samme måde.

Det er min påstand, at det også kun er gryderetter, der bliver gode af blive SÅ møre, at man ikke kan se, om det, man får på gaflen, engang var en champignon eller en tomat…

Når jeg sidder med en klient, der er kogt sammen af stress, kan jeg høre at det er fordi, de har holdt hjernegryden i kog for længe, på en uhensigtsmæssig måde, der gør, at alting hænger sammen, selvom det i virkeligheden ikke har andet relation end at det har kogt for længe i samme hjerne.

MINDstrain

Så bruger jeg den unikke metode MINDstrain og lærer dem, hvordan de kan tænke på en bedre måde, så de for det første tager hjernen af kogepladen og for det andet bagefter kun bruger stegeso til den slags retter.

Det tager max 5×1 time at lære, gøre og derefter holde sig ude af stress fremover. Det kan vi dokumentere. 

Sig til, hvis du, eller en du kender, har brug for hjælp til at komme ud af stress.

Selvom det er securitas, der til dagligt bemander vores strainline og sender klienter videre til en certificeret MINDstrain coach, kan du også booke mig direkte – eller ringe og høre mere om, hvad det er for noget.